Hírek

2012.08.28. 15:08

Ötven évet ünnepel a csepregi iskola

Csepreg - Az iskola megalapításának ötvenedik évfordulóját ünnepli az ez évi tanévnyitóval szeptember elsején a Nádasdy szakközépiskola.

Tersztyánszky Krisztina

Az intézmény 1962-ben mezőgazdasági szakközépiskolaként nyitotta meg kapuit. Az azóta eltelt évtizedekben képzési struktúrájával mindig rugalmasan alkalmazkodott a munkaerőpiac igényeihez. Közgazdasági, majd számítástechnikai képzést indítottak, időközben pedig az iskola épületegyüttesét is bővítették, korszerűsítették.
A jubileumi évnyitó szeptember elsején 16 órakor kezdődik a Nádasdy Tamás Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola és Kollégium udvarán. Az ünnepi műsor keretében dr. Parragh  László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mond ünnepi beszédet. A diákok megemlékeznek az iskola névadójáról, és  dr. Kovács Péter egykori diák is megosztja gondolatait a közönséggel. Az évforduló alkalmából  iskolai emlékhelyet lepleznek le.
Az alkalomra az intézmény várja minden egykori diákját és pedagógusát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!