Hírek

2012.08.27. 18:38

Táj, történelemi témák, természet - Gódor József állította ki fotóit

Kőszeg - Gódor Józsefet sok helyen láthatják a kőszegiek fotózni. Kiállításán sok szép képben gyönyörködhetünk.

Némethy Mária

- Egy Pajtással kezdtem, majd egy Szmenával folytattam. Abban az időben még kezdetlegesek voltak az eszközök, de én boldogan vásároltam az első gépeimet. Haladtam a kor divatjával. Először családi, baráti, ünnepi fotókat készítettem, melyekhez megvolt a saját előhívó berendezésem. Mindenki biztatott: lépjek tovább. Később munkahelyi pillanatfelvételeket készítettem a kollégáimról. Az igazi fotózás azonban nyugdíjba vonulásom után következett. A  digitális korszakba lépve   könnyebb lett a munka. Internetre dolgozom, a képeimet ott ismerhetik meg, saját honlapom és galériám van.


A Kőszegen élő Gódor József ezeket találja fontosnak közölni magáról, fotós szenvedélyének (ki)alakulásáról. Képeiből nemrégiben kiállítás nyílt   Hazám és városom címmel az Írottkő Hotelben. A sok szép fotó legtöbbje Kőszegről készült, a város szépségeiről, de látható például malom a Holt-Dunán, készített fotót Szlovákiában a gútai horgásztóról és   Erdélyben, a Fogarasi havasokban,  a Bilea tóról is.

- Nyugdíjas koromban kezdtem el bejárni először a közelebbi, majd a távolabbi európai országokat, illetve Ázsia egy részét, de nem adtam fel a hazai utazásokat sem. A honlapomon keresztül sok ember megismerhette hazámat, városomat. A kapott visszajelzések alapján kezdtem el kiállítani fotóimat, amelyek tájról, természetről és történelmi témákról készülnek.
Gódor Józsefnek, a  Kőszegi Csók István Művészkör  tagjának,   szeptember 13-áig láthatók fotói.

Gódor József honlapja itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!