Hírek

2012.09.03. 19:52

Elhunyt Miszori Zoltán atya

Miszori Zoltán 1960. április 7-én született Zalaegerszegen, 1985. június 13-án szentelték pappá Szombathelyen.

Martinus

A Szombathelyi Egyházmegye – a hozzátartozók nevében is – megrendülten, de a Gondviselő akaratában megnyugodva tudatja, hogy Miszori Zoltán székesegyházi plébános életének 53., áldozópapi szolgálatának 28. évében, 2012. augusztus 31-én, a betegek kenetével megerősítve a szombathelyi kórházban elhunyt. Paptestvérünk jó pásztorként példaértékűen viselte és ajánlotta fel a gyógyíthatatlan betegségével együtt járó szenvedéseit.

Lelke üdvéért az engesztelő gyászmisét 2012. szeptember 8-án szombaton 11.00 órakor mutatjuk be a szombathelyi Székesegyházban. Holttestét a Jáki úti temető papi sírkertjében 12.30 órakor helyezzük végső nyugalomra. Végakaratát tiszteletben tartva kérjük a koszorúk és csokrok mellőzését! A virágokra szánt összeget a Székesegyházban erre a célra kihelyezett perselybe, az általa megnevezett Brenner János Emlékhely Alapítvány javára lehet felajánlani.

Miszori Zoltán 1960. április 7-én született Zalaegerszegen, 1985. június 13-án szentelték pappá Szombathelyen.

Élete folyamán a következő helyeken hirdette Isten Örömhírét és szolgálta a Szombathelyi Egyházmegye híveit:

„Járjak bár halálsötét völgyekben, ott sem félek semmi bajtól, mert te velem vagy!” (Jó Pásztor zsoltár)

Adj, Uram, örök nyugodalmat neki! Requiem aeternam dona ei Domine!

Forrás: Martinus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!