Hírek

2012.09.30. 20:08

Utolsó edzőmeccsén kikapott a Falco KC

Bécs - Utolsó felkészülési mérkőzésén vereséget szenvedett Ausztriában a Falco-SZOVA KC Szombathely NB I. A-csoportos kosárlabdacsapata.

Tóth Gábor

BC Wienna-Falco-SZOVA KC Szombathely 82-71 (22-15, 14-16, 21-22, 25-18).  Bécs, felkészülési kosárlabda-mérkőzés.

Falco: Kálmán 10, Levy 12, Will 146, Ivosev 143, Fey 10. Csere. Simon L. 7, Szanati 2, Harazin 2. Edző: Bencze Tamás. Kipontozódott: Fey a 33. percben.

A Falco álmosan kezdte a mérkőzést, és a folytatásban is nehezen vette fel a tempót. Végig az osztrákok irányítottak, a Falco futott az eredmény után, de sok hibával játszott, a vendéglátó megérdemelten nyert.

- Igen hasznos volt a kulturáltan játszó, jó erőkből álló csapat elleni mérkőzés - értékelt Bencze Tamás, a szombathelyiek mestere -, rávilágított néhány olyan hibánkra, amelyek eddig nem jöttek elő. A Bécs klasszikus center nélkül állt fel, mozgékony kosárlabdát játszott, remekül dobott távolról. Nem tudtunk mit kezdeni ezzel a stílussal. Ugyanakkor így is nyerhettünk volna, de a fegyelmezetlenségünk miatt ez nem jött össze. Tragédia nincs, jó leckét kaptunk. Van még néhány napunk a bajnoki rajtig, addig csiszoljuk a játékunkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!