Hírek

2012.10.05. 05:02

Modellek kiállítása

Szentgotthárd - A színházban múlt hét végén megrendezett kiállításra szentgotthárdi, budapeti és kisrákosi modellezők hozták el alkotásaikat.

Kiss Tamás

Múlt hét végén,  pénteken, szombaton és vasárnap összesen közel 600 látogató volt kíváncsi a színházban kiállított vasútmodellekre, még Sopronból és Ausztriából is érkeztek érdeklődők.

Pénteken délelőtt az óvodások és az iskolások figyelték leginkább a vonatok útját, délutántól pedig közülük sokan a szüleikkel együtt érkeztek vissza. Nem volt ez másként szombaton és aztán vasárnap sem. Végig hosszú sorokban nézték kicsik és nagyok, hogy mikor bukkan elő az alagútból a fekete gőzős, amelynek a kéménye még füstölt is. "Mintha igazi vasútállomáson lennénk", kiáltott fel az egyik kicsi.

A terepasztalok mellett kerti vasutat is megcsodálhattak a gyerekek, de ugyanígy a szülők is érdeklődve figyelték az ide-oda zakatoló vagonokat. Többen kedvet is kaptak az otthoni vonatozáshoz, s az ehhez szükséges alapfelszereléseket helyben meg is vásárolták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!