Hírek

2012.10.13. 07:11

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Vas Népe

Körözött személyt fogtak

Egy zalaszentiváni férfit fogtak el a rendőrök péntek délután Szombathely belterületén, akivel szemben a Zalaegerszegi Törvényszék korábban már elfogatóparancsot bocsátott ki. A személyt előállították, majd ezt követően őrizetbe vették.

Figyelmetlen volt, ütköztek

Egy férfi tehergépkocsival közlekedett a 87-es számú főútvonal Szombathelyt elkerülő szakaszán péntek délután. Haladása során az előtte közlekedő és lassító személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemények szerint egy személy súlyosan és egy fő könnyebben sérült.

Ugyancsak a nem kellő körültekintés okozta a balesetet péntek este Szombathely belterületén a 86-os számú főútvonal és a Rumi út kereszteződésében. Egy nő balra kanyarodása közben tehergépkocsijával egy szemből érkező, szintén tehergépkocsival ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Anyagi káros közlekedési baleset történt a 84-es számú főútvonal Sárvár és Rábapaty közötti szakaszán péntek délelőtt. Egy férfi egy mezőgazdasági vontatóból és a hozzá kapcsolt munkagépből álló járművel haladása során egy, a szemközti sávban közlekedő lakókocsi bal oldalának érintőlegesen üközött.

Vadhús azonosító nélkül

Azonosító nélkül tároltak közel három kilogramm vadhúst egy bögötei hűtőkonténerben. A rendőri intézkedés során, péntek délelőtt előkerült még egy százhuszonhárom kilogrammos gímszarvasbika is trófea nélkül. Az anyagi kár nyolcszázezer forintra tehető. A Sárvári Rendőrkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított.

Vadbaleset Vámoscsalád térségében

Egy szombathelyi nő személygépkocsival közlekedett a 86-os számú főútvonalon Csorna irányába péntek délután. Haladása során, Vámoscsalád külterületén a menetirány szerinti jobb oldali árokból egy őz ugrott járműve elé, mellyel ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, az állat a helyszínen elpusztult.

Egy másik személygépkocsira kiállított rendszámmal közlekedett

Egy személygépkocsival közlekedő sümegi férfit vontak intézkedés alá a rendőrök pénteken késő este. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a jármű rendszámát eredetileg egy másik gépkocsira állították ki. A személyt a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben eljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!