Hírek

2012.11.09. 15:36

Munkakörével nem összefüggő vétséggel gyanúsítják Szabó Sándort

Szombathely - Bírói tevékenységével, munkakörével nem összefüggő vétséggel gyanúsítják dr. Szabó Sándort, a Szombathelyi Városi Bíróság elnökét.

Nagy Ildikó

Ezt dr. Futó Barnabás, dr. Szabó Sándor ügyvédje nyilatkozta pénteken az MTI-nek. Az ügyvéd hozzátette: szemben a HVG csütörtöki számában megjelent cikk sugalmazó állításával a Szombathelyi Városi Bíróság elnökét nem bírói tevékenységével vagy egyéb funkcióival összefüggésben, és nem is korrupcióval gyanúsították meg.

Dr. Futó Barnabás tájékoztatása szerint a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn ismét kihallgatja dr. Szabó Sándort, ezt követően, kedden kívánnak védencével egy részletes közleményt kiadni, amely a nyomozás érdekeit nem sérti, de teljes mértékben megfelel majd a valóságnak. Pénteken hivatalában telefonon elértük dr. Szabó Sándort, aki ügyvédjéhez irányított minket. Dr. Futó Barnabás nekünk is keddre ígérte a közleményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!