Hírek

2012.12.12. 13:45

A Vas Népe a színházban találkozott partnereivel

Szombathely - Színházi előadásra hívta meg ügyfeleit a Vas Népe kedden este. A La Mancha lovagja című zenés színművet láthatták a Weöres Sándor Színházban, ahol Don Quijote a mi vaskorunkban megpróbálta újólag feltámasztani az aranykort.

Merklin Tímea

- Nagyon tetszik az előadás, az újságban töltöttük ki a szelvényt, szerencsénk volt, még kaptunk jegyet ajándékba - mesélte a szünetben Horváth Tibor és párja, Sárvárról jöttek, szeretnek színházba járni. Nincs bérletük, de utánaolvasnak egyes előadásoknak, hallanak róla, és ha ígéretesnek tűnik, el szoktak jönni rendszeresen.

- Hála istennek belecsöppentünk, máskor is el fogunk jönni - mondta Kalmár Rezsőné, aki a lányával jött. Még nem voltak a Weöres Sándor Színházban előadáson, csak koncerten, de most, hogy megízlelték, elhatározták, hogy jövőre bérletet vesznek, mert egész más, mint a tévében.

Bődiné Böröcz Ildikót  a szomszédasszonya hozta el, aki rendszeresen részt vesz a Vas Népe nyereményjátékain, sokszor nyert, és többször volt ilyen módon színházban is a családjával, a barátnőjével. - Nagyon tetszett nekik a a búsképű lovag története.

Horváth Zsófia és Zentai Eszter (LUK) céges jegyekkel jöttek, az ügyvezetőjük nem tudott részt venni az előadáson, mivel német anyanyelvű, a megértéssel is nehézségek lettek volna, ezért odaadta kolléganőinek a belépőket. A hölgyek úgy vélik jó ajándék a színházi előadás, mert egy egyszerű vacsora hétköznapibb lenne, ez pedig kultúra, tehát dupla a haszon.

Az előadás után állófogadás is volt a Vas Népe üzleti partnerei számára, ahol Pap Éva  megyei hirdetési vezető és Halmágyi Miklós, a Vas Népe főszerkesztője üdvözölte a résztvevőket, megköszönve, hogy idén is minket választottak.

A Pannon Napilapok Társasága négy megyei lapja közül még mindig a Vas Népe hozza a legnagyobb hirdetési forgalmat, és ez az ügyfeleinknek köszönhető. Idei kiadványaink közül kiemelték a TOP100-at, amely kellő súlyt és rangot ad a megye gazdaságának. A korábbi regionális megjelenésben Győr dominanciája mutatkozott, ám ez az önálló megyei kiadás most jól megmutatta a helyi értékeket.

Az évvégi ügyfél-party számos résztvevőjét megszólítottuk.  Molnár Árpád,  Répcelak és Vidéke Takarékszövetkezet vezetője elmondta, nagyon jó ötletnek találja a színházi előadást, mint ajándékot, mert így lehet becsalogatni olyan embereket is, akik különben nem jönnének el színházba.

- Nekünk bérletünk van, a feleségemmel és a nagyobbik lányunkkal rendszeresen járunk ide - mesélte. - A takarékszövetkezetnek is van két bérlete, amit a kollégák felváltva használnak.

Magyar Miklós, a Bónusz Kft. Magyar Autó és Motorkereskedés és Szervíz tulajdonosa az estét fantasztikusnak találta.

- Csodálatos volt visszamenni a lovaggal az időben - mondta a cégvezető. - A székbe szegezett, lenyűgözött az egész, jó volt a zene. Hadd mondjam el: nincs a színház körül elég parkoló, ez nagyon zavaró, kellemetlen körülmény. De jó volt az is, hogy itt most találkozhattunk olyan emberekkel, akiket régóta nem láttunk, mert öt éve mindig futunk, rohanunk. Azóta érezzük a válságot, folyamatosan mindig többet kellett dolgozni, most már négyszer annyit, mint korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!