Hírek

2012.12.07. 17:25

Kitüntetett vállalkozók Vas megyében

Budapest - A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) immár tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Magyar Vállalkozók Napját, amelyen pénteken a Művészetek Palotájában az ország minden megyéjéből több mint ötszáz vállalkozó vett részt.

Osváth Sarolta

Az üzleti élet hagyományos és legrangosabb eseményén a rendkívül nehéz gazdasági helyzetben is kiemelkedő munkát végző vállalkozóknak magas szintű állami és szövetségi kitüntetéseket adtak át.

A díjazottak csoportképe a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) tizennegyedik alkalommal megrendezett Vállalkozók Napja rendezvényén, a 2012. Év Vállalkozója Díjak átadásán a budapesti Művészetek Palotájában 2012. december 7-én.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Vas megye több vállalkozója is elismerésben részesült: a Nemzetgazdasági Minisztérium Magyar Gazdaságért díját Birkás István, a Birkás Pálinka Kft. tulajdonos-ügyvezetője és Koledics János, a Florent Kereskedelmi Kft. tulajdonos-ügyvezetője, a VOSZ Vas megyei szervezetének alapító társelnöke kapta meg. Az Év Vállalkozója Díjat megyénkből hárman vehették át: Haiszán János, üvegező-képkeretező egyéni vállalkozó, ifj. Rácz István, a Vasi Full-Táv Kft. ügyveztője (távollétében édesapja), valamint Koledics Zoltán, a Florent Kft. kereskedelmi igazgatója.

A kitüntetéseket Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és gazdasági ügyekért felelős államtitkára, valamint Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke adta át.

Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára (k), Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) ügyvezető elnöke (j) és Lits József, a VOSZ ellenőrző bizottságának elnöke (b) a VOSZ tizennegyedik alkalommal megrendezett Vállalkozók Napja rendezvényén, a 2012. Év Vállalkozója Díjak átadásán a budapesti Művészetek Palotájában 2012. december 7-én. MTI Fotó: Földi Imre


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!