Hírek

2012.12.18. 10:57

Megvannak a hónap nyertesei

Szombathely - Novemberben a Hónap orvosa dr. Rajki Csaba lett, a Hónap ápolója címet Stangl Genovéva nyerte el.

Bajdó Bettina

Novemberben is vártuk olvasóink ajánlásait és szavazatait az Emberséggel az egészségért! című sorozatunkban. Voksolni az újságban található szavazószelvényen és internetes oldalunkon is lehetett. Ahogy az elmúlt hónapban, úgy novemberben is rengeteg ajánlás érkezett. Sokan szerettek volna így köszönetet nyilvánítani azoknak, akik segítettek nekik a bajban. Olvasóink szavazatai alapján a Hónap orvosa dr. Rajki Csaba, a Markusovszky kórház traumatológiai osztályának az orvosa  lett.

Második helyre dr. Grastyán Katalin, a harmadik helyre pedig dr. Borovszky  Tamás  került. A Hónap ápolója címet Stangl Genovéva, a Markusovszky kórház onkológiai osztályának az ápolója nyerte el, a második helyen Szászik Ferencné, a harmadikon pedig Békési Gáborné végzett. Mind a hónap orvosára, mind a hónap ápolójára rengeteg szavazat érkezett, több ezer voksot regisztráltunk. A hónap nyerteseiről, életük meghatározó eseményeiről, s arról, hogy miért éppen ezt  a hivatását választották, hétvégi lapszámunkban  olvashatnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!