Hírek

2012.12.30. 08:43

Rendőrségi hírek: garázdaság, bolti lopás

A rendőrségtől kapott napi jelentésben szerepel garázdaság, verekedés, bolti lopás is.

Vas Népe

Garázdaság miatt indult eljárás az erőszakos férfi ellen

A járőrök vasárnapra virradó éjjel Szombathelyen, a Kőszegi utcában elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállítottak azt a helyi férfit, aki az intézkedést megelőzően, előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy helyi nőt. A férfivel szemben a rendőrség garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.


Vita után megütötte

A rendőrök szombat délután a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították azt a rumi férfit, aki az intézkedést megelőzően Ikerváron, előzetes szóváltást követően megütött egy vépi lakost. A rendőrség súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, büntetőeljárást indított a férfivel szemben.


Bolti lopás Kőszegen - Tetten érték az elkövetőt

Az egyik kőszegi áruház biztonsági szolgálatának munkatársa telefonon tett bejelentést a rendőrség ügyeletére szombat délután, mert lopáson tetten ért egy személyt. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy az intézkedést megelőzően egy helyi férfi ruhaneműket kísérelt meg eltulajdonítani. A férfivel szemben helyszíni bírság kiszabására került sor.


Rendőrök segítettek


A rendőrök vasárnapra virradóra Sárváron, a Kazinczy Ferenc utcában egy földön fekvő helyi férfit szállíttattak biztonsági intézkedés keretében lakására, megóvva őt a kihűlés veszélyétől.

Ugyancsak segítségre szorult az a helyi férfi is, akit a járőrök szombaton késő este Rönök belterületén magatehetetlen állapotban, a földön fekve találtak. A férfit biztonsági intézkedés keretében kórházba szállítatták - közölte az eseteket a rendőrség vasárnap reggel.

Ezek is érdekelhetik