Hírek

2013.01.08. 16:42

Járási katasztrófavédelmi megbízottakat neveztek ki

Vas megyei körkép - Hét katasztrófavédelmi megbízott kezdte meg munkáját a Vas megyei járási hivatalok székhelyén. A megyei katasztrófavédelmi igazgató kedden nevezte ki őket.

Nagy Ildikó

Dr. Takács Árpád tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója Giczinger Jánosné tűzoltó zászlóst a sárvári, Farkasné Kovács Juditot a körmendi, Horváth Erika tűzoltó hadnagyot a kőszegi, Horváth Miklósnét a szombathelyi, Zsalvai Zsuzsa tűzoltó hadnagyot a vasvári, Hegyi László tűzoltó zászlóst a szentgotthárdi, Fódi Károlyt pedig a celldömölki járás katasztrófavédelmi megbízottjának nevezte ki.

A járási katasztrófavédelmi megbízottak a hivatásos tűzoltó-parancsnokság alárendeltségében polgári védelmi, tűzoltósági, iparbiztonsági és hatósági feladatokat látnak el, emellett összefogják a polgármesterek és a közbiztonsági referensek tevékenységét is.

A járási helyi védelmi bizottságok elnökeinek, katasztrófavédelmi elnökhelyetteseinek munkáját segítik, és meghatározott ügyfélfogadási rend szerint állnak a lakosság rendelkezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!