Hírek

2013.01.09. 08:08

Kerékpárossal, autóssal ütköztek

Vas megye - Egy kerékpáros és két autó sofőrje sérült meg két balesetben kedden.

Vas Népe

Egy körmendi lakos január 8-án délután, Renault típusú személygépkocsival közlekedett Szombathelyen, amikor a Mártírok tere és a Kőszegi utca kereszteződésében nekiütközött a kerékpárúton szabályosan közlekedő biciklisnek. Az ütközés következtében a kerékpáros megsérült. Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított.

Ugyancsak személyi sérüléses közlekedési baleset történt január 8-án délután, a 8639-es számú úton. Egy vassurányi férfi Fiat típusú személygépjárművel közlekedett Szombathely felől Söpte irányába, amikor az előtte haladó tehergépkocsi előzése során nekiütközött a szemközti sávban közlekedő, egy szombathelyi lakos által vezetett, Ford típusú személyautónak. Az ütközés következtében mindkét sofőr megsérült. Az ügyben a rendőrség szabálysértési eljárást indított - közölte szerdán a Vas megyei Rendőr-főkapitányság, amely a  balesetek elkerülésének érdekében arra kéri a járművezetőket, hogy kellő körültekintéssel és fokozott óvatossággal közlekedjenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!