Hírek

2013.01.11. 08:33

Koccanás hátulról és előzés után - balesetek Vasban

Vas megye - Sérülés nélkül végződött két baleset csütörtökön a megyében, a rendőrök szabálysértési bírságot szabtak ki.

Vas Népe

Egy bérbaltavári férfi Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett január 10-én délután Vasváron, amikor forgalmi okok miatt a 74-es számú főút és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében megállt, melynek következtében a mögötte közlekedő személyautó a járműve hátuljának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A felelősség elismerését követően helyszíni bírság kiszabására került sor - tájékoztatott pénteken a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, amely egy másik esetről is beszámolt.

Egy lengyel állampolgár január 10-én késő délután tehergépkocsival közlekedett Vasvár felől Rábahídvég irányába a 8-as számú főúton, amikor az előtte haladó másik tehergépjármű előzésébe kezdett. A lengyel sofőr a manőver során korábban kezdte meg a jobb oldali forgalmi sávba történő visszatérést, ezért a másik jármű elejének ütközött. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt. A felelősség elismerését követően helyszíni bírság kiszabására került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!