Hírek

2013.01.21. 12:12

Megvannak a hónap nyertesei Vasban

Szombathely - Decemberben a Hónap orvosa dr. Várbíró Mária lett, a Hónap ápolója címet Békési Gáborné nyerte el Vas megyében.

Bajdó Bettina

Decemberben is vártuk olvasóink ajánlásait és szavazatait az Emberséggel az egészségért! című sorozatunkban. Voksolni az újságban található szavazószelvényen és internetes oldalunkon is lehetett. Ahogy az elmúlt hónapban, úgy decemberben is rengeteg ajánlás érkezett. Sokan szerettek volna így köszönetet nyilvánítani azoknak, akik segítettek nekik a bajban.

Olvasóink szavazatai alapján a Hónap orvosa dr. Várbíró Mária, a celldömölki kórház és a Hospice Alapítvány orvosa lett. Második helyre dr. Mesterházi András, a harmadik helyre pedig dr. Borzon Judit került. A Hónap ápolója címet Békési Gáborné, Narda-Felsőcsatár körzeti ápolónője nyerte el, a második helyen Csillagné Jánosa Éva, a harmadikon pedig Vargáné K. Szilvia végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!