Hírek

2013.01.08. 16:21

Programok Vas megyében szerdán (01.09.)

Vas megye - Unatkozik? Kimozdulna otthonról, de nem tudja, hová? Nézze meg programajánlónkat! Ne üljön otthon!

RENDEZVÉNYEK

Sárvár. Nádasdy- vár Művelődési Központ és Könyvtár: szerdán 17 órakor a Sylvester Könyvbarátok Klubja rendezvényén „Írott szóval a megmaradásért” – Irodalmi élet a peremvidéken; A Szlovéniában élő kisebbségi magyarság irodalmáról címmel Kutszegi Istvány ny. vezető főtanácsos tart előadást.

SZÍNHÁZ

Szombathely. Weöres Sándor Színház, színházterem: a La Mancha lovagja című előadást láthatják szerdán 19 órakor a Lukács Margit-bérletesek. Márkus-terem: Kézről kézre szerdán 19 órakor a Básti Lajos-bérleteseknek.

KIÁLLÍTÁS

Szombathely. Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium (Petőfi u. 1.): Pusztai Szabolcs A történelmi Magyarország várai című fotókiállítása február 16-áig, hétköznapokon 8–20 óráig tekinthető meg a Puskás Galérián; az iskola aulájában szerdán 9.30 órakor a Donkanyar felől... címmel katonatörténeti kiállítás nyílik Fonyódi László magángyűjteményéből, ez a tárlat február 23-áig látható.

Acsád. Időskorúak Szociális Otthona: Sárosi István budapesti gyűjtő A gótika címmel összeállított anyaga látható január végéig.

Répcelak. Répce Galéria: szerdán 18 órakor Zsennyei emlékek címmel Szabó Amália gyűjteményéből nyílik kiállítás, amit Rasperger József grafikusművész ajánl a résztvevők figyelmébe. Közreműködnek a Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulói. A tárlat február 2-áig várja az érdeklődőket.

Vasvár. Helytörténeti Múzeum: csak előzetes bejelentkezés alapján látogatható.

Nagy Gáspár Kulturális Központ, Castrum Galéria: 20-áig Zöld Gábor „Kézfogás az ősökkel” című emlékkiállítása várja az érdeklődőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!