Hírek

2013.02.17. 16:42

Csepregi tragédia: pletykák és találgatások

Csepreg - A csepregi tragédia továbbra is lázban tartja a kisváros és a megye közvéleményét, de új információt szinte lehetetlen szerezni ezzel kapcsolatban.

A szombathelyi Markusovszky kórház vasárnap nem nyilatkozott arról, milyen állapotban van a múlt heti csepregi tragédia egyetlen túlélője, a családanya. A rendőrség sem adott újabb információkat: csak annyit tudtunk meg, hogy a vizsgálat folyik, és megerősítették, hogy a gyermekek megölésével a családfő gyanúsítható.

Egyes internetes portálok szerint féltékenység állhat a családi tragédiának a hátterében, és az a találgatás is szárnyra kelt, hogy a kamionsofőr férfi családjában korábban volt már öngyilkossági kísérlet. Van, aki abban keresi a tragédia okát, hogy a szülők korábban ellenezték ezt a házasságot, mások szerint a felhalmozódott anyagi problémák vezethettek ahhoz, hogy a családfő ilyen szörnyű bűncselekményre szánja el magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!