Hírek

2013.02.06. 11:31

Horváth Antal lett az Év férfija

Szombathely - Arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint ki volt tavaly az Év férfija. Sok szavazat érkezett, a legtöbbet a sárvári méhész, Horváth Antal gyűjtötte.

Bajdó Bettina

2012-ben 20 olyan urat mutattunk be, aki az adott hét férfija volt. Közülük szerettük volna, ha olvasóink megválasztják azt az egyet, aki az Év férfija lesz. Szavazni kétféle módon lehetett: a lapból kivágott szavazószelvényen, illetve a Vas Népe honlapján, a VAOL-on. A döntés nem volt egyszerű, hiszen idén is érdekes foglalkozású, hobbijú férfiakat mutattunk be önöknek. Volt közöttük zenész, hiphoptáncos, mackógyűjtő, pilóta, botanikus, kertész, valamint  könyvgyűjtő is.

A döntés az önök kezében volt, a legtöbb voksot kapott úré lett az Év férfija 2012 cím. Ahogy az elmúlt évben, úgy most is sok szavazat érkezett. A legtöbbet Horváth Antal méhész szerezte meg. A sárvári okleveles méhész őstermelő különlegességei messze földön híresek, a mézek jótékony hatásait pedig szívesen megosztotta olvasóinkkal is. Csupán pár szavazattal lemaradva második helyre került Bartók Zoltán riporter, a harmadik hely pedig Horváth Tamás autógyűjtőé lett.  A nyertest hamarosan bemutatjuk a Púder nélkül oldalon.

Az Év férfija cím mellé természetesen ajándék is jár, ezt majd az Év nője cím birtokosával közösen veheti át az olvasók szerint  legnépszerűbb férfi.

A Horváth Antalról készült cikket itt találja >>>

Az pedig, hogy ki lesz az Év hölgye hamarosan kiderül, hiszen a szavazás csütörtökön lezárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!