Hírek

2013.02.25. 17:36

Megszűnt az eljárás Pars ellen

Tisztázódott a vádak alól Pars Krisztián.

Bajdó Bettina

Az olimpiai bajnok tavaly szeptember 21-én keveredett nézeteltérésbe egy postással, az azonban megszüntette az eljárást. Az ügyészség megszüntette az eljárást, mert nem látta bizonyítottnak a garázdaság vétségét. A könnyű testi sértés magánvádas indítványa pedig azért zárult le, mert a feljelentő nem jelent meg a tárgyaláson.

A büntetőeljárási törvény alapján úgy kell tekinteni, elállt a vádtól, ezért a bíróság ejtette azt. A döntés a napokban jogerőre emelkedett - összegezte a történteket a kalapácsvető ügyvédje, dr. Popgyákunik Péter.

"Ha valóban megütöm vagy megrángatom a postást, akkor nem csak bőrpír keletkezett volna a nyakán. Már arra is gondoltam: ezt az egészet valaki kitalálta és megrendezte, hogy lejárasson engem. Nagyon rosszulesett a kialakult botrány, de nem foglalkozom már ezzel. Az edzésekre és a versenyekre koncentrálok, az idén világbajnoki címet akarok szerezni" - mondta Pars Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!