Hírek

2013.02.07. 15:55

Sísapkás szatírt fogtak Szombathelyen

Szombathely - A rendőrség a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva nem közölt részleteket, de elterjedt: az egyenruhások elfogtak egy mutogatós férfit Szombathelyen.

Kozma Gábor

A nyugat.hu információi szerint a rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban gyerekek előtt mutogatta magát, mi több, önkielégítést is végzett.

Megkerestük a hírrel kapcsolatban a rendőrséget, ahol az információt ugyan nem cáfolták, de nem is erősítették meg. Közölték: folyamatban lévő nyomozásra tekintettel nem adnak felvilágosítást.

Információk szerint az eset szerdán történt Szombathely Derkovits városrészén, ahol a férfit a rendőrök őrizetbe vették. A gyanú szerint az illető feltehetően azonos azzal, aki a napokban kiskorúaknak, elsősorban lányoknak mutogatta a nemi szervét. A férfi több alkalommal felbukkant a városrész egyik iskolája mellett, ahol cselekményével megbotránkoztatta, megijesztette a kisdiákokat. Hírek szerint legalább egy alkalommal önkielégítést is művelt egy éppen arra sétáló tanárnő, illetve gyerekcsoport előtt.

A feltehetőleg torzult személyiségű elkövető sísapkát és sálat viselt akciói során. Így az arcát nem látták, de viselkedése alapján használható személyleírást tudtak róla adni.

A portál szerint valószínűleg ő mutogatta magát nemrég a szombathelyi buszpályaudvaron is.

Kérik a szülőket, hogy fokozottan figyeljenek a gyerekekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!