Hírek

2013.03.30. 08:14

Rendőrségi hírek Vas megyéből: balesetek, előállítás

A Vas megyei rendőrségi hírekben szerepelnek balesetek és előállítások is.

Vas Népe

Őrizetbe vették

Őrizetbe vétele mellett szabálysértési eljárás indult azzal a helyi nővel szemben, aki Szombathely belterületén járművezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedett személygépkocsijával péntek reggel.

Előállították

Egy jákfai férfit állítottak elő a rendőrök, mivel haladása során megállított, majd bántalmazott egy buszvezetőt péntek reggel. Vele szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Sárvári Rendőrkapitányság.

Egy helyi férfit állítottak elő a Kőszegi Rendőrkapitányságra, mivel az egyik csepregi üzletből élelmiszert kísérelt meg eltulajdonítani péntek délelőtt. Vele szemben szabálysértési eljárás indult.

Közlekedési baleset

A helyszínen életét vesztette az a helyi férfi, aki kerékpárjával Gencsapáti belterületén lehaladt az úttestről, majd a menetirány szerinti jobb oldali árokba esett péntek este.

Érintőlegesen ütközött egymással két személygépkocsi Magyarlak belterületén péntek délelőtt. Az egyik jármű a baleset következtében a menetirány szerinti jobb oldali árokba sodródott. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!