Hírek

2013.05.16. 08:34

Botond kórházba került

A Heim Pál Gyerekkórházban ápolják Botondot. A kisfiú azért került be, mert nagyon nehezen vette a levegőt, s ki akarták deríteni a probléma okát.

Bajdó Bettina

Ismét kórházba került Horváth Botond, a kisfiút jelenleg a budapesti Heim Pál Gyerekkórházban ápolják - tudtuk meg Horváth Antalné nagymamától, aki unokája mellett van most is. Mint azt megírtuk, a tüdőgyulladásból szerencsére kigyógyult Botond, ám azóta is nagyon nehezen veszi a levegőt, s több kilót fogyott. A család úgy döntött, kivizsgáltatja Botondot, hogy kiderüljön, mi az oka a nehéz légzésnek.

A hét elején kerültek be a kórházba, azóta több kivizsgáláson is átestek. Kiderült, hogy nagyon gyenge Botond izomzata, s ez okozza a problémákat. Az orvosok azt mondják, hogy gyógytornával lehet javítani a fiú állapotán. Emellett minden nap egy készülék segítségével le kell szívni a váladékot a garatról, hogy ezzel is könnyítsék a levegővételt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!