Hírek

2013.06.13. 12:27

Dr. Kiss László akadémikus a bölcsészkaron

Szombathely - Csütörtökön dr. Kiss László csillagász, az egyik legfiatalabb akadémikus tartott előadást a bölcsészkaron Szombathelyen.

Dr. Kiss László előadása annak a kétéves programnak a része, amely több intézmény együttműködésében, az ELTE Gothard Asztrofizikai Obszervatórium Multidiszciplináris Központ koordinálásában, a vasi TIT-re támaszkodva valósul meg. A tudományos ismeretterjesztésnek nagy hagyományai vannak Magyarországon, az Ég és Föld vonzásában a természet titkai című projekt ezt a hagyományt folytatva kínál programokat a közönségnek. Csütörtökön dr. Kiss László csillagász, akadémikus tartott előadást Exobolygók planéták más csillagok körül címmel az egyetem Berzsenyi téri bölcsészkarán. Dr. Kiss Lászlót, az ELTE GAO bázisú Gothard-Lendület kutatócsoport egyik vezetőjét az MTA májusi közgyűlésén választotta soraiba. A 41 éves kutató egyike az MTA legfiatalabb tagjainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!