Hírek

2013.06.18. 13:50

Szépségverseny: Korinna döntős

Jákfa, Budapest - Kocsis Korinna nevét jól ismerik már Vas megyén belül, és néhány éve az egész országban, sőt manapság már külföldön is. Keresett modell lett a jákfai szépségből.

Benkő Sándor

A Vas Népe első szépségversenyének döntőjébe jutott tizenkét lány közül a zsűri az akkor 17 éves jákfai szerény kislány, Kocsis Korinna fejére helyezte a koronát. A szerény, gyönyörű tinilány egy éven keresztül viselhette a Vas megye szépe címet és a hozzá tartozó koronát. Akkor még, ahogy fogalmazott Korinna, "még titni voltam".

A Királynő nevű nemzetközi felfutású szépségversenyen elnyerte a Miss Earth címet, de amire igazán büszke, az a közönségszavazás, aminek győztese is ő lett. Nem véletlen, hisz bájos mosolyára felfigyelt mindenki.

Mára a tini lányból felnőtt  nő lett. Két éve költözött Budapestre. Elvégezte iskoláit, kozmetikai szakmát tanult, de modellként dolgozik. Szívesen fotózzák itthon és a határon túlról is keresik egy-egy fellépésre.

Korinna elmondta, hogy az utóbbi négy évben sokat fejlődött a személyisége, a most 22 éves csinos lány elérkezettnek látta az időt arra, hogy ismét ringbe szálljon a koronáért. Újra elindult a Szépségkirálynő nevű versenyen. Több ezer lányból előválogatás után léphetett a válogató zsűri elé 400 lány. Huszan maradtak, és egy herceghalmi edzőtáborban készülnek a június 22-i versenyre. Természetesen a vasi Kocsis Korinna és köztük van. Kedden ismét kiszűrtek közülük négy lányt, a maradék 16 szépség már biztos résztvevője a döntőnek, amit az egyik kereskedelmi televízió szervez, és honlapján már lehet a lányokra szavazni. Kocsis Korinna a döntősök között van, rendkívül elfoglalt, a felkészítő tábor alatt nem sok szabadidőt engednek számukra szervezők. Korinna rutinos versenyzőnek számít, ügyesen nyilatkozik a kamerák előtt, jól szerepelt a felkészítő tábor házi versenyein is, például ő lett a miss beatutyface nyertese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!