Hírek

2013.06.24. 13:39

Tanévzáró: helyt álltak a rendészetisek

A Körmendi Rendészeti Szakközépiskola több mint 20 éve folytat rendészeti képzést, hétfőn a 23. tanévet zárták be ünnepélyesen, a második évfolyammal.

Kozma Gábor

Hétfőn  tartották a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola kibocsátó ünnepségét. A protokoll  után ünnepi beszédet mondott  Papp Károly rendőr vezérőrnagy, országos rendőrkapitány. Méltatta a körmendi rendészeti tanulók helytállását mind a tanulásban, mind pedig az  árvizi védekezésben. A főrendőr sok sikert kivánt a végzősöknek, emlékeztetve őket a rendőri munka alapvető értékeire. A tanintézetben eddig  12 ezren  szereztek képesítést. S amint arra a rendészeti  szakközépiskola igazgatója, dr. Orbán Péter altábornagy utalt,  a körmendi tanintézet   alkotó műhelyként járult hozzá a rendészeti képzéshez, a korszerű képzési formák kialakításához. A most befejeződő tanévben 184  másodéves tanuló szerzett végzettséget, ünnepélyesen bezárva a 23. tanévet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!