Hírek

2013.08.21. 10:42

Az elmúlt hónap legszebbjei

Idén is lehetőséget adunk arra olvasóinknak, hogy szavazzanak a hónap legszebb lányára. Vizi Kinga kapta a legtöbb szavazatot, így ő lett július hónap legszebb lánya.

Bajdó Bettina

Új sorozatunk március elején indult, s közben már meg is választottuk március, április, május és június legszebb lányát is. Külön büszkeség, hogy az elmúlt hónapok szépei közé több Vas megyei születésű lány is bekerült. Áprilisban például az olvasók döntése alapján a legszebbnek járó címet a szombathelyi Jónás Kinga nyerte el, májusban pedig a legtöbb szavazatot a kőszegi Bereczki Roxána kapta. Az olvasók júliusban is szavaztak, múlt hónapban is sok szavazat érkezett. A legtöbb voksot Vizi Kinga kapta.

Az olvasók 35,25 százaléka szavazott rá. A második helyre Kokas Viktória került, ő a szavazatok 18,59 százalékát tudhatta magáénak. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Varga Nikolett állhatott fel, a fiatal lányra az interneten szavazók voksaiból 17,87 százalék jutott.

1. helyezett: Vizi Kinga, az olvasók 35,25%-a szavazott rá

Vizi Kinga


A verseny itt még nem ér véget, folytatódik tovább, a hónap során bemutatott legszebb, legszimpatikusabb lányokra továbbra is a vaol.hu-n lehet szavazni. A sorozatban nemcsak Vas megyei lányok fotói jelennek meg, hanem zalai, veszprémi és Fejér megyei lányoké is. Így szavazóink valójában négy megye Hónap lányát választhatják meg. Az olvasók szerepe itt még nem ér véget, hiszen nemcsak a hónapok szépeit keressük. A tizenkét hónap letelte után lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága Év lányát választhatják meg az interneten szavazók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!