Hírek

2013.08.16. 09:15

Nemzetközi hírnévre tett szert bájaival Simon Mária (fotókkal)

Szombathely - Hazatért Ausztráliából Simon Mária. A szombathelyi lány második lett a Victoria’s Secret világdöntőjében.

Bajdó Bettina

Simon Mária neve nem ismeretlen az olvasók előtt, a gyönyörű lány 2010-ben jelentkezett a Vas Megye Szépe választásra. A szépségversenyünk döntőjébe Január Szépeként jutott be, végül az olvasók döntése alapján közönségdíjas lett. Mint azt megírtuk, nemzetközi hírnévre tett szert a szépség. Pár napja érkezett haza Ausztráliából, mi pedig arról faggattuk, hogy milyen élményekkel gazdagodott.

– A Vas Megye Szépe választás után jelentkeztem egy fitness szépségversenyre, s ott azt ajánlották, hogy inkább bikini- és fehérnemű versenyeken próbálkozzak – mondja a mindenki által Marcsinak hívott lány. – Budapesten tartották a Victoria's Secret fehérnemű cég International Lingerie modellkereső versenyének magyarországi fordulóját. A megmérettetésre több száz lány jelentkezett, több forduló után után végül 16 modellt választottak ki, én is közöttük voltam. Egy 17 fős zsűri előtt kellett megmutatnunk magunkat.

A szépség azt mondja, hogy pár éve még gondot okozott volna neki, ha egy pici bikiniben kellett volna végigvonulnia a színpadon, ma már azonban ezzel nincsen gondja. Köszönheti ezt a kemény edzésnek és személyi edzőjének, Mazaga Lászlónak. A csokoládéról, a szénhidrátról le kellett mondania Marcsinak, s hetente négyszer-ötször jár edzésre, de a befektetett munka meghozta a gyümölcsét. Az elődöntőn Marcsi első helyezést ért el, így ő mehetett ki az ausztrál világdöntőre.

– Még sosem ültem repülőm, nem voltam ilyen messze, de nagyon nagy élmény volt – folytatja Simon Mária. – Nagyon jók voltak a programok, s a lányok is nagyon kedvesek voltak. El sem hittem, amikor meghallottam a nevem, s azt, hogy én lettem a második, hiszen gyönyörű lányok voltak körülöttem. Már fel is kértek egy címlapfotózásra, így hamarosan utazok vissza Ausztráliába. Meghívtak Miamiba  egy szépségversenyre, s bár eredetileg csak a győztesnek ajánlották fel, hogy részt vehet Las Vegasban a világ legnagyobb fehérneműshow-ján, annyira megtetszettem a szervezőknek, hogy én is kifutóra léphetek. Az egyik fő támogatóm pedig azt is felajánlotta, hogy saját edzőruhát tervezhetek.

Marcsi 21 éves, tisztában van azzal, hogy a szakmában a maximum kor 25 év lehet, ezért a következő években mindent megtesz azért, hogy minél nagyobb sikereket érjen el. Hamarosan hazaérkezik Budapestről Szombathelyre, már nagyon várja, hogy láthassa szeretteit. Édesanyjától azt kérte, hogy lángossal várja itthon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!