Hírek

2013.08.28. 06:41

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Garázdaságok és tetten érések - az elmúlt 24 óra eseményei a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Vas Népe

Lakásáról állították elő a rendőrök azt a vépi lakost kedd reggel, aki a bejelentést megelőzően a megalapozott gyanú szerint, Vép egyik utcájában parkoló jármű ablaküvegét betörte, visszapillantó tükrének üvegét letörte és a gumiabroncsát is megrongálta. A 17 éves férfival szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Sz. András szombathelyi lakost állították elő a járőrök kedd este, mivel az egyik helyi áruház előtt bántalmazta volt feleségét. A 39 éves férfit kihallgatták és vele szemben garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az egyik szombathelyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársai értek lopáson egy vaskeresztesi személyt kedd délelőtt. A férfi egy esernyővel kísérelt meg fizetés nélkül távozni. A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai a személyt előállították és őrizetbe vétele mellett, vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.

Az egyik gércei ingatlan elől állították elő a járőrök K. Árpád 28 éves ajkai lakost kedd délután, mivel a lakóház ajtajának befeszítését követően onnan szeszes italokat és különböző tárgyakat tulajdonított el. A Sárvári Rendőrkapitányság munkatársai a férfit kihallgatták és vele szemben, őrizetbe vétele mellett, lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Bűncselekmény elkövetésén értek tetten egy helyi lakost a bérbaltavári körzeti megbízottak kedd délután. A 19 éves férfi az egyik bérbaltavári lakóházba hatolt be és onnan egy fűkaszát kísérelt meg eltulajdonítani. A személyt a rendőrök előállították, kihallgatták és vele szemben lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!