Hírek

2013.08.12. 09:53

Tarolt a szépség: Simon Mária Ausztráliában bizonyított

Szombathely - Simon Mária megnyerte a Victoria’s Secret magyarországi versenyének fordulóját. Az ausztráliai középdöntőben második lett.

Bajdó Bettina

Simon Mária második helyezett lett az ausztráliai középdöntőben. Fotó: International Lingerie Model Search

Simon Mária neve nem ismeretlen az olvasók előtt, a gyönyörű lány 2010-ben jelentkezett a Vas Megye Szépe választásra. A szépségversenyünk döntőjébe Január Szépeként jutott be, végül az olvasók döntése alapján közönségdíjas lett. A lány karrierje azóta is szépen ível felfelé, nemrég akkor hallhattuk a nevét, amikor pár hete megnyerte a Victoria's Secret magyarországi versenyének fordulóját. A megmérettetésre több száz lány jelentkezett, több előválogató és elődöntő után végül 16 modellt választottak ki. 17 fős zsűri előtt kellett bebizonyítania, hogy ő a legérdemesebb arra, hogy kijusson a középdöntőbe. Itt a legszebbnek bizonyult, ezzel továbbjutva képviselhette Magyarországot az augusztus 9-ei ausztráliai középdöntőben. Egy közösségi oldalon értesültünk a hírről, hogy Simon Mária a nemzetközi versenyen második helyezést ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!