Hírek

2013.09.19. 10:16

Melegvíz van, fűtés is lesz az Arénában

Szombathely - Lesz gáz az Arena Savaria Sportcsarnokban – tudatja a közleményében a létesítmény tulajdonosa és bérlője.

A Szova Zrt., az Aréna Savaria Sportcsarnok tulajdonosa, valamint a létesítmény bérlője, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. tudatja Szombathely sportszerető lakosságával, hogy a fűtési szezon kezdetével lesz gáz az Aréna Savariában, így Balassa Péter önkormányzati képviselő felvetésével ellentétben nem kell kabátban mérkőzést nézni a sportcsarnokban. Így kezdődik a Szijjártó Győző, a Szova Zrt. megbízott ügyvezetője és Németh Zsolt, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezetője szignálta sajtóközlemény.

A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. a nyár elején, az átadás-átvétel során, a korábbi bérlő nyilatkozata alapján tehermentesen vette át az Aréna Savaria üzemeltetését. A szolgáltató ennek ellenére július 29-én – tartozás miatt – kikapcsolta a létesítményt a gázszolgáltatásból – mondják az ügyvezetők. Aztán az illetékesek elsőként a létesítmény melegvíz ellátását oldották meg, majd tárgyalásokat folytattak a gáz szolgáltatásában és kereskedelmében érintett cégekkel. Ezek eredményeként október 1-jétől ismét lesz gázszolgáltatás az Aréna Savariában. A melegvíz szolgáltatás néhány nap kivételével mindvégig folyamatos volt.

A tárgyalások során az is kiderült, hogy a korábban felhalmozott tartozást az előző üzemeltető, a felszámolás alatt lévő Unihall Kft. köteles megfizetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!