Hírek

2013.10.20. 14:04

A legszimpatikusabb esküvői párt kérdeztük

Olvasónk szavazati alapján Bankovits Adél és Bankovits Zoltán nyerte el a címet! Őket kérdeztük megismerkedésük történetéről.

Hány éve vagytok együtt?

2010. november 13-án volt az első randink a kőszegi Hétforrásnál, így lassan 3 éve leszünk együtt.

Hol ismerkedtetek meg egymással?

Mivel eredendően mind a ketten répcelakiak vagyunk, a helyi Műhely Étterem és Clubban találkoztunk, de látásból már ismertük egymást, hiszen egy utcában laktunk, még a szüleinkkel. (Jelenleg már 2 éve Szombathelyen élünk, és dolgozunk.)

Hogy zajlott a lánykérés?

2012. szeptember 13-án volt a lánykérés Horvátországban KRK szigeten, Malinska városában. Egyik reggel ébredés után a párnámra tette a kis dobozkát...nagyon romantikus volt. (és természetesen, mint szerencseszámunk, ez is 13-án történt.)

Meddig terveztétek az esküvőtöket?

Az esküvőt, 2012. októbere óta szépen lassan tervezgettük, szervezgettük. Mivel 2013, ezért keretünk olyan szombatot, ami 13-ára esik. Így esett a választás 2013.07.13-ra.

Hol volt az esküvőtök?

Répcelakon az evangélikus templomban volt a polgári és az egyházi szertartás is, a lakodalom, körülbelül 80-90 fővel a kőszegi Csikar Csárdában volt. Éjfélig mulatós zene szólt, majd éjféltől retrodisco vette kezdetét dj-vel, fényekkel, ami nagyon jól sikerült, reggel fél 7-ig ment a buli!

Mi volt az esküvőtök legszebb momentuma?

Kis unokaöcsém, 3 éves Hunor vitte be a templomba a gyűrűket, és ő is hozta oda, nagyon ügyes és édes volt! A nővérem pohárköszöntője alatt szem nem maradt szárazon, az enyém sem, igazán megható beszédet tartott. A nyitótánc is a legemlékezetesebb pillanatok közé tartozott, nagyon romantikus volt, gyönyörű szép zenével... (Éliás Jr.&Rúzsa Magdi: Úgy lennék) A násznép is nagyon meghatódott.

Hol készült rólatok a győztes kép?

A győztes kép (és a többi mind a környéken) az ostffyasszonyfai Pannónia-ringen készült, mivel én 5 évig voltam ott sportbíró, így nagyon szeretem azt a helyet, és a férjem is nagyon kedveli az autósportokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!