Hírek

2013.10.10. 17:42

Csupa csokoládé - Már kapható a legújabb szakácskönyvünk

Vas megye - Ügyfélszolgálati irodáinkban és kézbesítőinknél már kapható legújabb szakácskönyvünk, a Csokoládés finomságok könyve.

Nagy Ildikó

A Pannon Lapok Társasága népszerű szakácskönyveinek kilencedik kötetét is olvasóink kedvenc receptjeiből állítottuk össze. A kiadványba több Vas megyei olvasónk finomsága is bekerült: többek között a rábatöttösi Tóth Teréz csokis kalácsa, a szombathelyi Haraszti Sándorné házi islere, az ikervári Lakner Bettina francia csokitortája, a tanakajdi Horváth Istvánné zserbógolyója. A könyvben a receptek mellett a csokoládé történetéről is olvashatnak.

A Csokoládés finomságok könyve már kapható kézbesítőinknél és a Vas Népe ügyfélszolgálati irodáiban. A 2190 forintba kerülő kötetet megyekártyával rendelkező ügyfeleink 1590 forintért vásárolhatják meg. A könyv hivatalos bemutatója október 19-én 11 órakor lesz a zalaegerszegi Csokoládé napokon, amelyre a recepteket beküldő olvasóink tiszteletjegyet kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!