Hírek

2013.11.28. 12:19

Jegyzet - Púp a háton

A választásokhoz közeledve a főszerkesztő, munkájából fakadóan, egyre többször találkozik pártok képviselőivel, politikusokkal, reménybeli jelöltekkel.

Halmágyi Miklós

A beszélgetés egy nagy sóhajjal szokott befejeződni, hogy ez az előttünk álló három-négy hónap úgy hiányzik mindannyiunknak, mint púp a hátunkon. Hogy a főszerkesztő ezt mondja és így is gondolja, az talán még érthető, de a politikusok is ezt mondják. Hogy mit gondolnak valójában, azt most hagyjuk. Aztán ahogy az ember körülnéz, bajai videó balhét lát, fóti feljelentéseket, szombathelyi drogügyet, egyszóval mindent, ami szem-szájnak ingere.

Nem elveket és megoldásokat mutatnak fel derék pártjaink, hanem botrányokat. Mintha a politika és a közélet világában is csak ezek érdekelnék az embereket, ezek lépnék át az ingerküszöböt, s politikusaink, mint megannyi kis Győzike tapicskolna a politikai bulvár posványában. Mert győzni, csak így lehet, mert a választóhoz eljutni csak így lehet, az igazság pedig kívül reked a választófülkéken.Csak lennénk már túl ezen a piszkos kampányon, mondják közben a főszerkesztőnek a politikusok...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!