Hírek

2013.11.10. 13:00

Rendőrségi hírek: baleset, elfogás, garázdaság

Elfogás, közlekedési baleset és garázdaság az elmúlt huszonnégy órában Vas megyében.

A rendőrök szombaton a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 36 éves helyi lakost, akinek a körözését a Szombathelyi Törvényszék lopás bűncselekmény elkövetése miatt elrendelte. A férfit a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

Egy férfi szombaton személygépkocsival közlekedett Szombathelyen, a Bartók Béla körúton, amikor a kijelölt gyalogátkelőhelyen áthaladó két személy közül egyiküknek fékezve nekiütközött. A gyalogos az ütközés következtében megsérült. Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A helyi körzeti megbízott szombaton a Sárvári Rendőrkapitányságra előállította azt a 27 éves tompaládonyi férfit, aki az intézkedést megelőzően az egyik helyi vendéglátóhely ajtajának üvegét megrongálta. Az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Rendőrség büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!