Hírek

2013.11.19. 10:46

Szinetárné Márkus Teréz lett 2013 október hónap tanára Vas megyében

Olvasóink szavazataikkal október hónapban is megválasztották a hónap tanárát.

Szinetárné Márkus Terézt, a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium tanárát választották olvasóink 2013 október hónap tanárának. A kiváló pedagógus a szavazatok 13,24%-át tudhatta magáénak. A második helyen Kovácsné Pungor Tünde végzett 9,47%-al, aki Szombathelyen a Simon István Utcai Általános Iskolában tanít. A harmadik helyet Módly Andrea szerezte meg, aki szintén Szombathelyen a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban oktat.

Nagyon köszönjük Olvasóinknak, hogy hónapról-hónapra jelentős mennyiségű oktatót jelölnek és a leadott több ezer szavazat segítségével még komolyabb rangot adnak felhívásunknak.

November hónap tanárát 2013 december 2-án 9 órától 2013 december  9-én 9 óráig lehet majd ajánlani és a javasolt tanárokra egészen 2013 december 16-án 9 óráig lehet majd szavazni.

A hónap tanárai közül 2014-ben megválasztjuk az év tanárát, aki párjával egy wellness hétvégén vehet majd részt a nyári szünetben.

2013 szeptember hónap tanára Dénes András László, részletek ->>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!