Hírek

2014.02.22. 21:42

Ékszerekben pózolt Marcsi

Magyar kézműves ékszerekben fotózták az Európa legszebbjének választott Simon Máriát. A szombathelyi szépség egy nemzetközi kampányhoz állt modellt.

Farkas Eszter

A 22 éves szombathelyi Simon Marcsi tavaly a Victoria’s Secret nemzetközi modellversenyén lett második, két hónapja pedig Európa legszebbjének választották. Azóta sorra kapja a felkéréseket. Ezúttal egy ékszerkatalógus fotózásán bizonyított a szombathelyi modell.

Marcsi nyolc és fél órán keresztül állt modellt egy nemzetközi kampányhoz, amelyben magyar kézműves ékszereket népszerűsítenek Európa öt országában. A szépség így oroszországi, németországi, ausztriai, olaszországi és franciaországi plakátokon jelenik meg, illetve a cég weboldalán és katalógusban láthatjuk majd.

Simon Marcsi fotói öt országban lesznek láthatóak majd (FOTÓ: BEMER MIKLÓS)

– Volt már két–három napos fotózásom is, ez a nyolc és fél óra szinte meg sem kottyant nekem. Ezekben a fotózásokban az a nehéz, hogy például nem tud az ember enni, csak kis mennyiségű folyadékot tud magához venni, hogy a smink és a haj a fotózás elejétől a végéig tökéletes legyen – árult el kulisszatitkokat Marcsi.

– Tehát nagyon jó állóképesség kell egy ilyen hosszú fotózáshoz. Ennek a munkának az egyik érdekessége egyébként az volt, hogy mindegyik országba más és más stílusú képeket kellett készítenünk. Míg az osztrák és német piacra egy visszafogottabb anyagot fotóztunk, addig az Olaszországba szánt képek sokkal pikánsabbra és merészebbre sikerültek, de ez is volt az alapvető koncepció. Ez egy stúdiófotózás volt, fekete háttérrel, hogy minél jobban hangsúlyozzuk az ékszereket. Hiszen ez volt a fontos. Az én szerepem az volt, hogy keretet adjak az egésznek. Az ékszerek különlegessége, hogy kézműves módszerrel, ródiumgalvanizálással készültek. Ez az anyag számít a világon a legdrágább nemesfémnek. Nagyon boldog vagyok, hogy egy magyar márkát népszerűsíthetek, s ilyen elegáns, előkelő ékszerekhez adhatom a nevemet – mondta Simon Marcsi.

– A fotókat egyébkén Bemer Miklós készítette, azt gondolom, neki is jár a dicséret a nyolc és fél órás munkáért – jegyezte meg Marcsi, akit egyébként telefonon, edzés közben tudtunk elérni, hiszen rengeteg programja lesz a következő hónapokban: ismét külföldi versenyekre, divatbemutatóra, sőt, jótékonykodásra is készül.

Nyolc és fél óráig készültek a fotók a nemzetközi kampányhoz (FOTÓ: BEMER MIKLÓS)

– Most gőzerővel zajlik a felkészülés Mazaga Lászlóval, az edzőmmel, hiszen rengeteg felkérésem van, amelyen helyt kell állnom és formában kell lennem. Így napi két edzéssel igyekszem magam formában tartani, és természetesen nagyon figyelek arra, hogy mit eszek, s hogy kerüljem nagy kedvencemet a csokoládét. Úgy tűnik, hogy hamarosan ismét egy világversenyen képviselhetem majd Magyarországot, ennek részleteiről egyelőre nem mondhatok többet. A fotózások és versenyek mellett a Shake It Cheerleader Teamben is helyt kell állnom, ott is rengeteg a teendőm. A csapatnak sok új külföldi felkérése van, például ausztriai sporteseményekre is hívnak minket, de egyre több Magyarországi felkérésünk is van. S csak hogy még egy kulisszatitkot eláruljak, tervben van egy magyar márka felfuttatása, amelyben szintén közreműködöm majd a jövőben. Egy nagyszabású jótékonysági divatbemutató is kilátásban van, és versenyek, de erről egyelőre nem mondhatok többet – tette hozzá a szombathelyi szépség, Simon Marcsi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!