Hírek

2014.03.12. 17:00

Együtt Az év hölgye és Az év férfija

A 2013-as Borosta oldalakon megjelent A hét hölgye sorozatból dr. Borcásnyi-Andits Mónikára szavaztak a legtöbben, a Púder nélkül oldalakon megjelent A hét férfija sorozatból a legtöbb szavazatot Hegedűs László kapta.

Merklin Tímea

Az év hölgye a homeopátiás orvos dr. Borcsányi-Andits Mónika lett, Az év férfija az AlteRába főszervezője, Hegedűs László. Ajkai kristályvázát kaptak a címhez, melynek a Vas Népe olvasói adtak rangot nagyszámú érdeklődésükkel, szavazataikkal.

Akik nyertek: dr. Borcsányi-Andits Mónika és Hegedűs László (Fotó: Szendi Péter)

– Nagyon meglepődtem, nem számítottam erre a díjra, büszke vagyok, jó érzés – mondta örömében dr. Borcsányi Andits Mónika. – Valószínűleg az egyetemi hallgatók mozgósították egymást a szavazásra, akiket tanítok, a jógatársaim is szavaztak, de a kampányfőnök az apósom volt, akinek az egész országra kiterjedő kapcsolatrendszere van, és körlevelet írt az ismerőseinek az érdekemben. Mindenkinek köszönöm, aki rám szavazott, megtisztelő, hogy elnyerhettem a szimpátiájukat. A címhez az édes-apám is gratulált, az ő elismerése még mindig sokat jelent.

– Követtem a szavazást, mert mindennap jöttek az ismerősök, hogy rám szavaztak, mégis meglepetés ért – mondta Hegedűs László. – Én a többi versenyzőnek is szeretnék gratulálni, főleg a körmendieknek, én dr. Szabó Barnára szavaztam. Gondolom, a baráti társaságom lehetett, aki elindította a szavazást. Benne lehettek az AlteRába iránt érdeklődők, mindazok, akik az ifjúsági szakmában és a közművelődésben, programszervezésben kollégáim, valamint a fogyatékkal élő rumi gyerekek Katica csoportja, akiket támogatok. Az édesanyám és a feleségem barátnői köre is megjelenhetett a szavazótáborban. Azt gondoltam, Czutor Zoltán fog nyerni, nagy meglepetés, hogy rám szavaztak legtöbben, köszönöm minden ismerősnek és a kedves ismeretleneknek is. Megtisztelő a díj, általában nem vagyok mintapolgár, de szeretek segíteni.

)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!