Hírek

2014.03.12. 15:29

Az FKgP zalai jelöltjei

A Független Kisgazdapárt (FKgP) mindhárom zalai választókerületben állított képviselőjelöltet; őket mutatta be szerdai sajtótájékoztatóján Hegedüs Péter országos elnök.

Horváth A. Attila

Zala megye 1. számú (Zalaegerszeg központú) választókerületében dr. Bor Tibor, a 2. számú (Keszthely központú) körzetben Berkenyés István, a 3. számú (Nagykanizsa központú) körzetben Kucséber Ervin az FKgP országgyűlési képviselőjelöltje, a zalaszentgróti Béres Tibor pedig a párt országos listájának 4. helyén szerepel.Hegedüs Péter elnök hangsúlyozta: 12 év után ismét választható a Független Kisgazdapárt, amely teljesen megújult és jelentős mértékben megfiatalodott, így biztosak abban, hogy újra tényező lesz a magyar politikai életben.

Berkenyés István (balról), Hegedüs Péter, Kucséber Ervin és dr. Bor Tibor a szerdai sajtótájékoztatón (Fotó: Pezzetta Umberto)

– A vidéket 106 éve a Független Kisgazdapárt képviseli a leghitelesebben. Legfontosabb üzenetünk  az, hogy a vidék felemelkedése nélkül az országnak sincs felemelkedés. Elsősorban nem autóipari összeszerelő „nagyhatalommá” kell válnunk, hiszen hazánk alapvetően mezőgazdasági ország, rendkívül jó adottságokkal. Nemcsak a föld, hanem a szürkeállomány is nagy érték, márpedig e szellemi potenciál jórészt vidéken található – fejtette ki Hegedüs Péter. Mint mondta, az FKgP kiszámítható életet szeretne biztosítani, a párt hármas jelszava – Isten, haza, család – pedig a városi lakosság számára is fontos értékeket jelenít meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!