Hírek

2014.03.12. 07:26

Gyermekkorúak előtt is mutogatta magát a szatír

Szombathely - A 32 éves férfi önkielégítés közben mutogatta magát négy sértettnek, köztük kettő 14. életévét be nem töltött gyermeknek.

Simon Erzsébet

Szeméremsértés bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Szombathelyi Járási Ügyészség a zalaegerszegi M. L. ellen, aki tavaly szeptemberben Szombathelyen több helyütt is diáklányoknak mutogatta a nemi szervét.

Alighogy elkezdődött tavaly szeptemberben a tanév, egy férfi tűnt fel Szombathelyen négy különböző helyszínen és időpontban, s önkielégítés közben mutogatta magát négy sértettnek, akik közül két gyermek 14 év alatti volt. Szeptember 3-án 6 óra 20 perctől 7 óra 40 percig terjedő időben rémisztgetett a szatír, akit bejelentésre vettek üldözőbe a rendőrök a szombathelyi Felsőőr utca környékén. A férfi az üldözése közben bemenekült egy cukrászda nyitott öltözőjébe, ahonnét eltulajdonított egy ezer forint értékű pólót, a saját ruháját otthagyta, majd egy családi ház udvarára mászott be a kerítésen keresztül. Innét egy kockás pizsamafelsőt akart magához venni. E cselekménye közben zavarta meg őt a háztulajdonos, a rendőrök pedig elkapták az udvaron. Kiderült, hogy a 32 éves M. L. zalaegerszegi lakos. A rendőrség szeptember 5-én előzetes letartóztatásba helyezte.

A vádlottal szemben a Szombathelyi Járási Ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt – tudatta lapunkkal dr. Simon József főügyész, címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!