Hírek

2014.06.07. 06:14

Halálos baleset a 84-esen

Két kistehergépjármű ütközött szombat hajnalban a 84-es számú főúton, a Sajtoskál és Nemesládony közötti útkereszteződésben.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Sajtoskál térségében. Az elsődleges információk szerint egy tehergépjármű közlekedett Simaság felől, a 84-es számú főúton 2014. június 7-én 2 óra körüli időpontban, amikor haladása során a 82-es kilométerszelvénynél, a kereszteződésben nekiütközött egy Sajtoskál felől Nemesládony irányába közlekedő kisteherautónak. Az ütközés következtében a kisteherautót vezető 58 éves váti férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény szerint, a tehergépkocsit vezetője és két utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A sárvári hivatásos és csepregi önkormányzati tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik feszítővágó segítségével kiemelték az elhunytat autójából, átadták a mentőknek, majd mindkét járművet áramtalanították.

A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés 6 óra 25 perckor befejeződött, a forgalom zavartalanul haladhat.

A baleset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!