Hírek

2014.07.15. 18:38

A Fidesz támogatja a polgármester jelölését

Sárvár – Egyhangúlag támogatta a sárvári Fidesz Kondora István polgármester jelöltségét – mondta Máhr Tivadar, a Fidesz csoportelnöke, a település alpolgármestere kedden a Nádasdy-vár előtt.

Tóth Csongor

Ágh Péter országgyűlési képviselő, választókerületi elnök szerint a fejlesztések, sikerek akkor tudnak folytatódni, ha a felelős városvezetés szövetségben a kormánnyal és a terület országgyűlési képviselőjével végezheti városépítő munkáját. Hozzátette, Kondora István és csapata a garancia arra, hogy töretlen az ötcsillagos város fejlődése. Kondora István meghatódva köszönte meg a bizalmat, mint mondta, tovább szeretné folytatni azt a munkát-melyet elkezdett.

Ágh Péter, Kondora István és Máhr Tivadar a vár előtt. Fotó: Cseh Gábor

– Szerencsés vagyok, hiszen rendkívül jó munkatársakkal dolgozom, öröm számomra, hogy a frakciónk, sőt az egész képviselő-testület érzi a munka felelősségét – emelte ki a polgármester, kiemelve, hogy a választópolgárok kitartottak a nyugodt városépítő munka mellett. Eredményeket sorolt, sikerült folytatni az iskola és óvoda felújításokat, elkészült a kertváros csapadékelvezető rendszere, a Hegyközség szennyvíz csatornájának megépítésével pedig megvalósult a városrész városhoz történő teljes integrálása.

– Lélektani gátat törtünk át 2012-ben, amikor megkaptuk a gyógyhely-minősítést. A jövőbeli tervekkel kapcsolatban Kondora István elmondta, nagy álom, hogy a volt téglagyár területén egy új sportcentrum jöjjön létre, kötelező feladatnak tartja a Hegyközségben egy új köztemető megépítését, a vasútállomás felújításáról, és a környék teljes rekonstrukciójáról sem feledkeznének el. A városvezető kiemelte: az, hogy csak 3,1 százalék a munkanélküliség Sárváron, azt bizonyítja, hogy a település legalább két lábon áll, a gazdasági szereplők pedig stabilizálták működésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!