Hírek

2014.09.26. 19:00

Fideszes jelöltek a fejlesztési miniszternél

Budapest - Több Vas megyei polgármesterjelölttel találkozott Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter Budapesten, ahol a települések fejlesztési elképzeléseiről egyeztettek.

Tóth Csongor

– Fontos, hogy a polgármesterek szót értsenek a kormánnyal – mondta Seszták Miklós fejlesztési miniszter a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban, ahol külön találkozón fogadta Vas megye északi részének több polgármesterjelöltjét. – Nem mondom, hogy ha egy nem a mi politikai családunkból származó polgármester nyer az adott településen, nem kap fejlesztési forrást, csak az nem mindegy, hogy mennyit és mikor – fogalmazott a miniszter.

A találkozón részt vett Pócza Csaba Bükről, Pálla Péter Répcelakról, Vlasich Krisztián Csepregről, valamint Rozmán László Celldömölkről. A Fidesz polgármesterjelöltjei ismertették fejlesztési elképzeléseiket, egyúttal kérték a miniszter támogatását terveik megvalósításához. Seszták kiemelte: a kormányzati források 60–65 százalékát munkahelyteremtő vállalkozásfejlesztésre szánják, elsősorban a kis- és középvállalkozásokra koncentrálnak. A miniszteri találkozón Seszták Miklós ígéretet tett, hogy a Vas megyei térséget érintő fejlesztési elképzeléseket folyamatosan figyelemmel követi majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!