Hírek

2014.10.16. 09:41

Kampányértékelő gyűlést tartott a Fidesz a sárvári Nádasdy-várban

Sárvár – A Nádasdy-várban gyűltek össze azok a vasi polgármesterek, képviselők, akik a Fidesz színeiben indultak és nyertek az önkormányzati választásokon.

Cseh Gábor

Jókedv és optimizmus jellemezte a Fidesz kampányértékelő gyűlését csütörtökön, széles mosollyal gratuláltak egymásnak a frissen megválasztott polgármesterek, képviselők. A Nádasdy-vár házasságkötő termében Ágh Péter, a sárvári választókerület elnöke köszöntötte a megjelenteket. Kijelentette: a kormánypárt tagjai büszkék lehetnek az elért eredményre.

– Intenzív munka áll mögöttünk, de előttünk is – húzta alá a képviselő, kiemelve, hogy minden megválasztott képviselőnek, polgármesternek feladata, hogy folyamatosan dolgozzanak az emberekért.

A Fidesz színeiben indult és nyert vasi polgármesterek és képviselők a Nádasdy-vár udvarán (Fotó: Cseh Gábor)

– Ez a választás bebizonyította, hogy Vas megye továbbra is a Fidesz erős vára marad – mondta Ágh, majd eredményes munkát kívánt mindenkinek. Majthényi László, a megyei közgyűlés elnökjelöltje kiemelte: az értékelő helyszínén, a házasságkötőteremben életre szóló szerződések köttetnek, ezt a szövetséget kell megerősíteni a következő öt esztendőben. – A politika nem hatalom, hanem lehetőség, hogy jobbá tegyük az emberek életét – jelentette ki Majthényi. Arról is beszélt, hogy Vas megyében most van az utolsó nagy lehetőség, hogy uniós források segítségével fejlődjenek a települési önkormányzatok, intézmények, vállalkozások.

– Győztünk, győzni mindig jó, hiszen a győztesnek keveset kell magyarázkodnia – húzta alá Szombathely újraválasztott polgármestere, dr. Puskás Tivadar. A megyeszékhely első embere szerint mindent meg kell tenni azért, hogy Vas megye még élhetőbb legyen.

Kondora István, Sárvár polgármestere azt kívánta a megjelenteknek, hogy ahogy Sárvár ötcsillagos város, minden település megtalálja a maga csillagát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!