Hírek

2014.11.07. 06:48

Molnár Miklós Facebook-üzenete

Szombathely - Molnár Miklós alpolgármester a Facebookon üzent a választóknak. Büszke rá, hogy Szombathelyen megelőzték az LMP-t.

Peltzer Géza

A Pro Savaria vezetője, alpolgármester a Facebookon tett közzé üzenetet a választópolgárok számára. Ebben azt írja, a hét elején megalakult Szombathely új közgyűlése, felálltak a bizottságok, és az önkormányzatnál megkezdődött az érdemi munka. Hozzátette: "Azt hiszem, most már bátran leírhatom, hogy a 2002-ben alakult Pro Savaria Egyesület történetének legnagyobb sikerét könyvelheti el. Az egyesület az október 12-i önkormányzati választásokon önállóan mérette meg magát, és nem találtatott könnyűnek. A jelöltekre leadott szavazatok számát tekintve a Pro Savaria két parlamenti pártot (Jobbik, LMP) is megelőzve a harmadik helyen végzett. Mindez országos viszonylatban is páratlannak mondható."

Kifejtette: a kialakult szombathelyi politikai helyzetet az egyesület megvitatta, és egyetértésben úgy döntött, hogy támogatja a megválasztott polgármestert. A döntés hátterében a város kormányozhatósága és a szavazóink hatékony képviselete állt. A Facebookra feltett üzenet így végződik: "Az alpolgármesteri pozíció mellett 12 bizottsági hely segít bennünket, hogy megvalósítsuk a "10 X 5 gondolat a város jelenéről és jövőjéről" című programunkban megfogalmazott elképzeléseinket. Úgy gondoljuk, a gazdaságfejlesztési terveinket teljes egészében véghez tudjuk vinni, és más területeken is igyekszünk aktívak lenni. Köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott vagy valamilyen módon támogatott bennünket."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!