Hírek

2014.12.30. 14:30

Ne essünk túlzásokba 2015-ben! - Jósnőnél jártunk, a jövő titkait kérdeztük

Ki ne lenne kíváncsi arra, mi is vár rá a következő esztendőben? Mi azok voltunk, ezért jósnőnél jártunk, és tudakolódtunk a jövő titkai felől.

Lisztmayer Zsófia

Lakatosné Horváth Katalin csaknem 15 éve foglalkozik egyebek között jóslással és horoszkóp készítésével. Idén az egyik szombathelyi internetes oldal közössége neki ítélte oda a kiváló szakember díjat. Amikor felkerestem a 2015-ös év titkai miatt, elmondta, hogy tizenkét különböző életterületet, házat vizsgál majd, ebben a körben benne van egyebek között a munka, a család, az ország vezetése, valamint a pénzügyek is.

- A képletemet, amely alapján megtudom, hogy mit hoz a 2015-ös év, mindig az adott év 0 óra 0 percére állítom fel - magyarázta Lakatosné Horváth Katalin. - Ez egy kérdőképlet, amelyből ki tudok indulni. Március 21-ig még a Szaturnusz évét éljük, utána viszont a Jupiter válik uralkodó bolygóvá. Legutóbb a 2008-as év volt Jupiter éve, és emlékezhetünk rá, hogy gazdasági szempontból nehéz év volt. A következő esztendőben ezért valószínűsíthető, hogy valami váratlan dolog történik majd - tette hozzá a jósnő.

Lakatosné Horváth Katalin több mint tíz  éve foglalkozik jóslással

A jóslás egyébként nemcsak Magyarországra igaz, hanem minden nemzetállamra. A jósnő szerint a minket jelölő uralkodójegy, a Vénusz a kapcsolatokra és a diplomáciai megegyezésekre törekszik. Ezért megfontolt, nem elrugaszkodott gondolkodás jellemzi majd a következő évet a nép szempontjából.

- Az elmúlt években a pénzügyeinket jelentő életterületen a Szaturnusz tanítását gyakoroltuk. Szűkös évek voltak ezek, azonban a folytatás nem lesz ellenükre, ha nem nyújtózkodunk tovább, mint ameddig a takarónk ér. Megszorítások azonban várhatóak még, a nemzetek szintjén éppúgy, mint a családokban. A tömegek elégedetlensége egyre fokozódik, amelyre a fényszögek jelzései is utalnak. Szabadságuk érdekében pedig nem szokványos eszközöket is bevethetnek, szomorú események is bekövetkezhetnek. Számos ország vezetői szorongatott helyzetben lesznek. Érdemes tehát óvni magunkat a túlzásokba eséstől. Tegyünk azért, hogy megóvjuk tulajdonunkat. Vállaljunk felelősséget saját életünkért, tetteinkkel pedig legalább saját környezetünkben teremtsünk békét - mondta el Horváthné Lakatos Katalin.

Lakatosné Horváth Katalin elkészítette mind a 12 jegy horoszkópját. Mindenkire várnak jó és rossz időszakok, életre szóló döntések, szerelmek, új kihívások

Az azonban biztos, hogy a következő évben a kosok szívesen vállalnak majd kockázatot, főleg ha jó ügy érdekében kell többet teljesíteniük. Számukra szerencsés lehet a 2015-ös év, ha megóvják magánéletüket és ápolják a családi kötelékeket.

A bika jegy szülöttei számára változást hozhat a jövő év munkával vagy költözéssel kapcsolatban is.

Az ikrek csillagjegyűeknek jót tesz majd, ha önmagukba néznek és belátják hibáikat. A tévedések beismerése ugyanis párkapcsolati téren is nagy tanulságul szolgálhat.

A rákok számára különösen fontos lesz a biztonság és a családi háttér. Hogy a munkában is helyt tudjanak állni, egészségesebb életmódot kell választaniuk.

Az oroszlán jegy szülöttei a szerencse fiai lesznek. Talán egy nagy utazásra is elszánják magukat, a kockázatvállalás bejöhet nekik.

A szűz csillagjegyűeknek türelemre lesz szükségük, hogy megszabaduljanak bizonyos problémáktól. A második félév azonban javulást ígér számukra nemcsak a szerelemben, hanem pénzügyi területen is.

A mérlegek talán nagy erőbedobással teszik a dolgukat, így viszont kevesebb idejük marad saját magukra. A lazítás és a kényeztetés sokat segíthet nekik.

A skorpió jegyűek fellélegezve kezdhetik az új évet. Jöhet az új szerelem, óvniuk kell viszont az egészségüket és a jó közérzetüket.

A nyilas jegy szülöttei számára az önmegismerés válhat fontossá, ha változtatni szeretnének életükön. Az elveikért szálljanak síkra, és óvják magánéletüket, hogy a boldogság része legyen az életüknek.

A kártyák azt mutatják, hogy 2015-ben is vállaljunk felelősséget a tetteinkért

A bakok a munka hősei lehetnek, ha képesek alkalmazkodni az új dolgokhoz. A siker útja pedig anyagi előnyöket is hozhat számukra.

A vízöntők szerelmi kapcsolataiban új szelek fújnak, így életre szóló döntések születhetnek náluk.

A halak jegy szülötteinél változások várhatóak, akár a munkahellyel kapcsolatban is. A családi kasszának azonban nem biztos, hogy kedveznek a változások.

Lakatosné Horváth Katalin hozzátette: a számítás egy nagyon régi módszer, amelyet még ma is sokan vitatnak.

-  Én azt gondolom, hogy aki pontosan tudja a születése időpontját, az megtudhatja életének a keretét. Persze sok minden változhat, de mégis lehet egy képet kapni életünk további alakulásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!