Hírek

2014.12.22. 10:05

Nem rúdtáncos a polgármester munkatársa

Súlyos, személyiségi jogokat sértő cikk jelent meg az egyik szélsőjobboldali portálon. Az írást a kuruc.info jelentette meg.

Cseszkó Tamás

Csepregi forrásokra hivatkozva azt állította, Vlasich Krisztián polgármester egy rúdtáncosnőt alkalmaz tanácsadóként több száz ezer forintért, akivel ráadásul intim viszonyba is keveredett. Megkerestük az érintett hölgyet, Orbán Tamarát, aki lapunk kérdésére elmondta, az őt ért rágalmak miatt várhatóan megteszi a szükséges jogi lépéseket.

- Nem vagyok táncosnő, bár igaz, rendszeresen sportolok, a nemzetközileg elismert rúdtánc a fitnesz és a tánc egyre népszerűbb formája, amit hazánkban leginkább táncstúdiókban, vagy fitnesztermekben gyakorolhatunk. A világ számos országában rendeznek amatőr és profi bajnokságokat a sportágban - húzta alá Orbán Tamara, aki elmondta, csapattársait, akik között számos édesanya is van mélységesen megdöbbentette és felháborította az eset. Cáfolta azon állításokat is, miszerint a polgármesterrel intim viszonyt folytatna.

- Polgármester úrral régóta dolgozom együtt, jó kapcsolatot ápolok nemcsak vele, hanem a feleségével és gyermekével is, akiknek a bizalmát továbbra is élvezem. Vlasich Krisztián példamutató férj és családapa, és jómagam is stabil párkapcsolatban élek. Felháborító, hogy egyes emberek a magánélet szentségét sem tisztelve próbálnak tönkretenni családokat - fogalmazott a polgármester munkatársa. Kitért arra is, hogy munkaköri feladata, hogy a polgármester programját szervezze, koordinálja a feladatokat, és tartsa a kapcsolatot az önkormányzathoz tartozó intézményekkel, társönkormányzatokkal. - Általában napi 10-12 órát dolgozunk, hiszen sok a tennivaló Csepregen - húzta alá Orbán Tamara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!