Hírek

2014.12.08. 16:05

Várjuk olvasóink fotóit! A legszebben kivilágított házat keressük!

Vas megye - Az ünneppel együtt eljött a díszkivilágítás ideje is. Várjuk olvasóink legizgalmasabb fotóit különleges díszítésről, fényekről!

Farkas Eszter

Néhány éve még csak a tengerentúlon volt divat a karácsonyi díszkivilágítás, ám mára a házak, udvarok itthon is egyre pompázatosabb fényben úsznak. Vas megyében is bőven akad szemet gyönyörködtető feldíszített ablak, udvar és ház.

A Vas Népe szerkesztőségébe továbbra is várjuk olvasóink fotóit. Küldje el saját vagy más feltűnő, érdekes, látványos külső dekorációit. Színekben úszó homlokzatokat, fényből készült szánokat és szarvasokat várunk, bármit, ami felkelti figyelmüket. A fotókat, videókat a [email protected] e-mail címen várjuk december 20-áig. A legérdekesebb és legjobb fotókat be is mutatjuk lapunkban, valamint a Vas Népe internetes oldalán, a vaol.hu-n is megtekinthetőek lesznek a beküldött képek. Ezt követően pedig szavazásra bocsátjuk a képeket, így olvasóink dönthetik el azt, melyik házat, ablakot és udvart öltöztette fel legszebben karácsonyi fényekbe tulajdonosa.

Korábbi felhívásunkra már érkeztek olvasói fotók. Kiss Károly egyházasrádóci olvasónk 4800 égőből álló díszítést készített házára, amely Egyházasrádócon a Mátéfa utcában látható, de a 86-os számú főúton közlekedők is felfigyelhetnek a kivilágított épületre. Olvasónk a fotók mellé leírta azt is, hogy hétfőtől péntekig 17 és 19 óra között, szombaton és és vasárnap pedig 17 és 20 óra között kapcsolják be a fényfüzéreket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!