Hírek

2015.01.08. 11:45

Botond gyomorszája nem zár rendesen

Magyarlak - Botondot még mindig kórházban ápolják, hamarosan pedig újabb műtét vár a kisfiúra.

Bajdó Bettina

Horváth Antalné, Botond nagymamája elmondta, nemrég úgy volt, hogy a két éve kölcsönkapott autót vissza kell adniuk, mivel a kereskedő nehéz anyagi helyzetbe került. Ez a gond rendeződött, a kereskedő megszánta a nehéz anyagi helyzetben élő családot, jelképes összegért eladta nekik az autót.

Botond egyelőre nem jöhet haza a Markusovszky kórházból. Fotó: Szendi Péter

- Botond csütörtökön végre jól érezte magát, kicsit le is vették a lélegeztetőgépről - folytatta a nagymama. - Időközben vérszegény lett, vért kapott, ráadásul egy fertőzés is megtámadta a szervezetét, ki kellett cserélni a kanült. Nagyon legyengült, nem marad meg benne se az étel, se az ital, a gyomorszája nem zár rendesen. Emiatt hamarosan, a hónap közepén újabb műtét vár rá. Csütörtökön hosszú idő után rám nevetett, én pedig elsírtam magam örömömben.

A nagymama minden nap meglátogatja unokáját. Azt mondta, nem bírná elviselni a gondolatot, hogy nem foghatja a kezét. Bár folyamatosan anyagi gondokkal küzdenek, megpróbálnak a lehető legtöbbet adni a gyerekeknek, akkor is, ha nekik nem jut. Hangsúlyozta, köszönik a segítséget és a Markusovszky kórház dolgozóinak a hozzáállását. Továbbá az imákat, amelyekre továbbra is szükség lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!