Hírek

2015.03.12. 13:28

Rendkívüli sajtótájékoztató - autógyár épül Szombathely határában?

A szombathelyi baloldal rendkívüli közgyűlést kezdeményezett a Söpte és Gencsapáti területén található ipari park ügyében, mivel értesüléseik szerint ott egy nagyberuházás valósulhat meg. A városvezetés most rendkívüli sajtótájékoztatón reagált.

Cseszkó Tamás

15:04 Puskás: A szombathelyi baloldalhoz köthető médiában megjelent találgatások veszélyeztetik a beruházások sikerességét

Dr. Puskás Tivadar polgármester és Illés Károly alpolgármester érkeznek a terembe.

Az északi ipari park fejlesztése - ez a téma.

Dr. Puskás Tivadar polgármester a Nemzeti Befektetési Ügynökség több beruházás Magyarországra hozataláról tárgyal. Ezek a beruházások munkahelyek tízezreit teremthetik meg a magyar emberek számára. Minden, a nagy nyilvánosság előtt zajló spekuláció rontja a tárgyalások sikeres kimenetelét. A városvezetés kiemelt szándéka a gazdaság fejlesztése. A vezetőkkel a polgármester tárgyalást folytatott, és arról volt szó, hogy a város északi ipari parkjának mintegy 600 hektáros területét fejlesztésre javasolták. - Az utóbbi időben intenzív tárgyalások zajlódtak.

A szombathelyi baloldalhoz köthető médiában megjelent találgatások veszélyeztetik a beruházások sikerességét - mondta Puskás.

15:08 Illés Károly: Hagyják abba a spekulációkat!

- Felszólítjuk a baloldal képviselőit, hogy spekulációkkal, rémhírterjesztéssel ne hátráltassák a városvezetését - mondta Illés Károly, hozzátéve, hogy Hende Csaba és a városvezetés folyamatosan azon dolgoznak, hogy tőkeerős beruházásokat hozzanak a városba. - A baloldal önös érdekei nem veszélyeztethetik a város érdekét - mondta Illés Károly.

Kérdésekre ezúttal nem volt mód és lehetőség.

Kapcsolódó cikk:

Autógyár épül Szombathely határában?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!