Hírek

2015.04.09. 17:16

Czeglédy az eladásról

Szombathely – „Hazugság”, kommentálja dr. Czeglédy Csaba a lapunkban megjelent közleményt, amelyben a Fidesz helyi szervezete azt állította: Czeglédy „2014-ben két Haladás-játékost értékesített játékos-ügynökként”.

Ölbei Lívia

„A valóság az, hogy a két Haladás-játékost a Szombathelyi Haladás Kft. értékesítette", mondja Czeglédy Csaba, hangsúlyozva, hogy a döntésben és előkészítésében nem vett részt. „Az egyik játékos esetében az értékesítés javaslat-tervezetét dr. Puskás Tivadar terjesztette a képviselő-testület elé: A játékos értékesítéséről a fideszes többség hozott döntést." Czeglédy Csaba hangsúlyozza: „A szombathelyi Haladástól egyetlen forintot sem fogadnék el. Akik ismernek, tudják, hogy az elmúlt 9 évben egymagam nagyobb összeggel támogattam a Haladást, mint a többi képviselő együttvéve." Az pedig, hogy az őt „lejáratni kívánó, valótlanságokat állító Fidesz-közleményt" senki nem írta alá, véleménye szerint „a szombathelyi Fidesz-vezetők jellembeli hiányosságaira mutat rá".

Kapcsolódó cikk:

Fidesz: Czeglédy 11 milliót kaszált két Haladás-focista eladásával

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!